Cupa Romaniei

Marius Croitoru nu-l iartă pe Marcel Bîrsan după Botoșani - Craiova: „Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Nu poți spune că nu vezi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 februarie 2021

FC Botoșani a pierdut cu CS Universitatea Craiova, 0-1, în optimile Cupei României, iar antrenorul moldovenilor l-a criticat dur pe arbitrul Marcel Bîrsan.

După meci, Marius Croitoru s-a luat de centralul partidei, acuzând că acesta nu a dat penalty pentru FC Botoșani la un duel între Cîmpanu și Holzmann, din minutul 9.

Marius Croitoru: „Dacă nu e penalty, ar trebui să ne lăsăm cu toții”

„Ce aș putea să spun? Am avut și noi meciul nostru... Din păcate, alții își lasă amprenta, nu cei care ar trebui. Nu pot să cred că, fiind la trei metri de fază, zici că nu e fault. E prea mult! Am jucat cu o echipă bună, pe care o respect și apreciez. Dar asta nu înseamnă că trebuie să faci ce a făcut arbitrul. Nu ai voie. Nu știu dacă s-ar fi schimbat meciul, dar dă ce e de dat!

Nu poți spune că nu vezi ce e la doi metri de tine. Mi-e greu să cred, mi-e greu să accept! Dacă nu e penalty, deși se lovesc genunchi în genunchi, ar trebuie ca noi și jucătorii să ne apucăm de altceva. 

Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Să vină arbitrul în vestiar ca să vadă cum plâng jucătorii. Accept să greșești și să fii poziționat prost, dar acum erai la doi metri de fază”, a spus Marius Croitoru la Look Sport.

Citește mai multe știri din Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.