Tenis

Australian Open intră în carantină » Decizia de ultimă oră anunțată de autorități + reacția Serenei Williams

+11 Foto
Australian Open se va desfășura fără spectatori în tribune, timp de 5 zile, începând cu sâmbătă, 13 februarie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 februarie 2021

Australian Open se va desfășura fără spectatori în tribune, timp de 5 zile, începând cu sâmbătă, 13 februarie.

Primul turneu de Grand Slam al anului nu scapă de problemele provocate de Covid-19. După ce 13 cazuri au fost depistate într-un hotel din zonă, Daniel Andrews, guvernatorul regiunii Victoria, a decis instaurarea unei carantine de 5 zile, în întreaga regiune, informează Theaghe. Afectate vor fi evenimentele cu un număr ridicat de participanți, precum competițiile sportive sau ceremoniile religioase.

Meciurile programate astăzi, inclusiv cel dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, se vor desfășura conform planului inițial. 

Australian Open, fără fani în tribune. Ce spune Serena Williams

Serena Williams (11 WTA) a învins-o pe Anastasia Potapova (101 WTA), scor 7-6(5), 6-2 și s-a calificat în optimile de finală. La final, sportiva din Statele Unite ale Americii a comentat anunțul autorităților australiene.

E tare dificil. Vor fi niște zile grele pentru toată lumea. Asta este situația, trebuie să ne conformăm și să sperăm că totul va fi bine. A fost foarte distractiv să simt din nou fanii în tribune, mai ales aici, unde sunt speciali. A fost grozav! Dar știți cum este, trebuie să iei cele mai bune decizii
- Serena Williams

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.