Liga 1

„Gigi Becali nu poate să își dea demisia” » Ilie Dumitrescu, despre strategia aleasă de FCSB la derby-ul cu Dinamo

+37 Foto
Ilie Dumitrescu susține strategia aleasă de FCSB pentru derby-ul pierdut cu Dinamo în Cupa României, scor 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 februarie 2021

Ilie Dumitrescu susține strategia aleasă de FCSB pentru derby-ul pierdut cu Dinamo în Cupa României, scor 0-1. 

  • FCSB a aliniat o echipă formată aproape exclusiv din rezerve la Derby-ul cu Dinamo din Cupă, pierdut în fața „câinilor roșii” (0-1), ignorând dorința suporterilor, dar și palmaresul clubului.
  • Gheorghe Mustață, liderul fanilor care susțin FCSB, i-a cerut demisia lui Mihai Stoica, considerându-l vinovat pentru strategia aleasă. 

Ilie Dumitrescu e sigur că strategia pentru meciul cu Dinamo a fost aleasă de Gigi Becali. Mai mult, „Mister” crede că a fost corect aleasă, în perspectiva luptei la titlu din Liga 1.

Ilie Dumitrescu, de partea lui Gigi Becali

„Demisia lui MM? E o părere. Mihai Stoica are un rol important în viața echipei. Gigi Becali nu poate să-și dea demisia, probabil că el a luat decizia asta. Și a făcut un lucru foarte bun. La meciul cu Academica Clinceni (n.r. pierdut 0-1) s-a văzut că nu există tonus și viteză de joc. Că nu există prospețime. 

E mai importantă competiția din Liga 1, pentru că doar o echipă va merge în Champions League. E luptă pentru masa bogaților, pentru că restul merg în Conference League. E normal să menajezi jucătorii. S-a văzut totuși că Dinamo a jucat un derby, cu dăruire și angajament, în timp ce FCSB a schimbat la pauză, dar nu s-a regăsit”, a declarat Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digisport. 

VIDEO. Ilie Dumitrescu a scris istorie ca jucător în Ghencea, iar fanii i-au cerut demisia: „N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.