GSP special

GSP Live. Pe ce post a jucat George Simion fotbal: „Eram pasionat, cumpăram mereu Gazeta Sporturilor și Sportul Românesc”

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre primele legături cu sportul.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 February 2021

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre primele legături cu sportul.

  • George Simion este copreședinte al Partidului Alianța pentru România (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din anul 2020 
  • Este cofondator al principalelor formațiuni care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria" și „Uniți sub Tricolor" (UST). 

George Simion se consideră un politician atipic, coborât din Peluză direct pe băncile Parlamentului. Deputatul AUR a povestit că în copilărie a jucat fotbal, fiind încercat pe posturile de fundaș și portar. Simion propune redeschiderea terenurilor din curtea școlilor.

>

George Simion, la GSP Live: „Am jucat fundaș și portar”

„Am jucat ori fundaș, ori portar. Asta în clasele primare. Nu am fost gras. Am avut cadrul necesar unde să merg și să încerc. Eram pasionat, mă uitam la televizor, cumpăram Gazeta Sporturilor sau Sportul Românesc. Am avut cadrul necesar să practic sport, nu mi s-au cerut bani, cum se cer astăzi. Părinții nu îi au de multe ori. Eu făceam sport din plăcere. Terenurile de sport din cadrul școlilor sunt acum închise. Noi jucam fotbal, baschet și în afara orelor de sport. Asta se poate rezolva foarte ușor”, a declarat George Simion, la GSP Live. 

Citește și alte știri despre George Simion: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.