Liga 1

Viitorul, OPT meciuri consecutive fără victorie! Reacție acidă: „Aș cere singur să îmi rezilieze contractul!”

Viitorul Constanța, 8 meciuri consecutive fără victorie FOTO Facebook Viitorul FC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 februarie 2021

FC Argeș a învins Viitorul Constanța, scor 1-0, în runda #23 din Liga 1, iar trupa de la malul Mării traversează una dintre cele mai slabe perioade de la promovarea în Liga 1.

Viitorul Constanța nu a mai câștigat o partidă de pe 10 ianuarie, când a învins Hermannstadt cu scorul de 2-1, iar fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a criticat atitudinea jucătorilor antrenați de Mircea Rednic, care s-au îndepărtat de play-off după o nouă înfrângere în Liga 1.

Ion Crăciunescu: „Aș cere singur să îmi rezilieze contractul”

„Dacă aș fi în locul jucătorilor, aș cere singur să îmi rezilieze contractul. Asta e Liga 1, dacă nu ai calitatea să depășești un jucător, du-te în altă parte. Mă uit la Benzar, jucător de echipa națională. Nu a făcut nimic în plus față de restul jucătorilor. La o echipă precum Viitorul e inadmisibil să nu vezi tot meciul un singur șut pe poartă. Unii jucători chiar nu sunt de nivelul acestui club” a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club.

O înfrângere nemeritată. Am controlat jocul în totalitate. Nu s-a pus problema asta. Aceleași greșeli impardonabile prin care luăm gol. Adversarul nu a controlat jocul și nici nu și-a creat ocazii. Ce m-a deranjat cel mai tare este că nu am avut nicio reacție după ce am primit gol.

Cătălin Anghel, antrenor Viitorul

VIDEO. Cum a reacționat Ion Crăciunescu la o înțelegere tacită între jucători + De ce a fost pe punctul de a fi arestat

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.