Liga 1

Basarab Panduru critică strategia lui Hagi și Popescu la Viitorul: „Ce e ăsta? Am crezut că au înțeles ceva”

Basarab Panduru // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 februarie 2021

Viitorul a ajuns la opt meciuri la rând fără victorie, iar calificarea în play-off a formației lui Mircea Rednic pare să fi ieșit din discuție. 

După FC Argeș – Viitorul 1-0, Basarab Panduru a comentat situația de la echipa constănțeană și a criticat strategia pe care antrenorul Mircea Rednic a impus-o.

Basarab Panduru: „Ce Viitorul e ăsta?”

„Situaţia e foarte complicată! Nu mă așteptam ca atunci când a venit să ajungă în situația asta, la opt meciuri fără victorie. E o situație grea la Viitorul!

Mă gândeam că anul trecut, dacă au jucat play-out, au înţeles ceva şi vor face altfel echipa. Îl vinzi pe Iancu și pe Luckassen, OK. Sunt de acord dacă vii cu jucători tineri şi îmi spui că «Avem alt proiect». Media de vârstă e de 26 de ani, FCSB are o medie 23 de ani. Ce Viitorul mai e ăsta? Care Viitorul? E o problemă!”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Viitorul, 11 străini în acest sezon

Pe durata acestui sezon, Viitorul a folosit nu mai puțin de 11 jucători străini, o premieră pentru constănțeni de când au promovat pe prima scenă. Cel de-al 11-lea fotbalist străin folosit în acest campionat a fost Jo Santos, trimis în luptă în partida de la Pitești cu FC Argeș. 

Viitorul a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Echipa antrenată de Mircea Rednic se află pe locul 11, cu 25 de puncte, la opt puncte de locul 6, ocupat de Academica Clinceni.

VIDEO Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

>

Citește mai multe știri despre Viitorul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.