Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Spaniolul care se pregătește să o înfrunte pe Dinamo: „Acasă, fură românii. În România, fură ai mei”

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  sâmbătă, 13 februarie 2021

Eder Gonzalez (24 de ani), mijlocașul spaniol al lui Sepsi, a prefațat meciul cu Dinamo, din această seară, și a vorbit și despre conaționalul Pablo Cortacero.

Ibericul a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că în Spania nu auzise de șeful „câinilor” și că a primit și el multe întrebări despre Cortacero.

VIDEO Eder Gonzalez: „Familia mă întreabă ce face Cortacero la Dinamo”

>

„Dinamo e o echipă bună. Un club istoric. În Spania nu există o asemenea situație la un club mare, așa cum e la Dinamo. E frumos că fanii se implică.  E bine că lumea ajută clubul. Din păcate, spaniolii n-au creat o situație bună. Îmi pare rău! 

S-a vorbit mult în Spania despre Cortacero. Și familia mea mă întreba ce face la Dinamo. Toată lumea vorbea. S-a cam inversat situația. În Spania oamenii zic că românii fură, în România spaniolii fură.  În Spania nu se mai știe nimic despre Cortacero. Nu știam despre el înainte să ajungă la Dinamo. Nu știam cine e”,  a spus Eder Gonzalez pentru GSP.ro.

Va fi foarte greu cu Dinamo. Terenul nu ne va ajuta. Nici vremea, însă suntem pregătiți să luptăm. Vom da totul pentru a câștiga. Noi suntem căliți cu temperaturile scăzute. Am făcut deja antrenamente în frig, din ianuarie până acum. Cred că ne-am acomodat cu temperaturile scăzute. Avem o echipă bună, stafful ne ajută. Cred că se poate mai mult de play-off la Sepsi. Am pierdut puncte doar pentru că n-am avut echipa completă. Sunt convins că putem reveni și să terminăm sus în clasament
 – Eder Gonzlaez

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.