Pariuri sportive

Dinamo - Sepsi: „Câinii” vor să muște și în campionat! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de Alberto Boțoghină  —  sâmbătă, 13 februarie 2021

Dinamo și Sepsi se întâlnesc azi, de la 21:00, în cel mai interesant duel al zilei din Liga 1. Confruntarea din Ștefan cel Mare contează pentru etapa a 23-a din campionat, iar dinamoviștii au nevoie de victorie pentru a spera în continuare la play-off.

După două înfrângeri la rând în campionat, cu FCSB și Craiova, ambele 0-1, Dinamo vrea să spargă gheața și să câștige duelul cu Sepsi, formație pe care n-a învins-o în ultimele trei confruntări directe.

„Câinii” au arătat mai bine în meciul din Cupa României cu FCSB, pe care l-au câștigat cu 1-0, și speră să bifeze a 8-a victorie stagională în Liga 1. Totuși, echipa lui Jerry Gane va avea în față unul dintre adversarii incomozi din campionat. Sepsi are trei meciuri consecutive terminate la egalitate și e neînfrântă în ultimele patru etape.

Covăsnenii s-au descurcat neașteptat de bine într-o perioadă în care s-au confruntat cu mai multe cazuri de COVID-19. Acum, mai mulți fotbaliști importanți din lotul lui Sepsi au revenit la antrenamente și ar putea apărea în meciul cu Dinamo din Ștefan cel Mare.

Sepsi a câștigat ultimele două vizite de la București, cu Dinamo, în timp ce ultimul succes al „câinilor” acasă în fața trupei din Sfântu Gheorghe datează din 2017.

>

Vezi și alte PONTURI de azi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.