Stranieri

Patronul celor de la Parma, ședință cu antrenorul, după ce s-a plâns de transferuri: „De asta i-am adus pe cei tineri”

Kyle Krause, patronul celor de la Parma, a vorbit despre transferurile lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 februarie 2021

Kyle Krause, patronul celor de la Parma, a vorbit despre transferurile lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22 de ani).

  • Man și Mihăilă pot fi văzuți la treabă luni, de la ora 21:45, în duelul dintre Verona și Parma. 

„Avem un nucleu de bază, format din oameni cu mare experiență. I-am păstrat aproape pe toți. Vom încerca să includem și jucătorii noi. Aducerea lor nu trebuie văzută ca un schimb de generații, ci mai degrabă ca o integrare de noi talente. Talentul trebuie să fie cuvântul de bază, nu neapărat vârsta. Cei aduși acum nu trebuie să fie utili neapărat în momentul actual, ci și pentru viitorul clubului Parma”, a declarat Krause, conform Parmalive. 

Krause, despre transferurile lui Man și Mihăilă

Krause a comentat și declarațiile antrenorului Roberto D'Aversa, care s-a declarat nemulțumit de campania de transferuri.

„Cred că declarațiile lui D'Aversa au fost făcute din pasiune pentru club. Toți de aici facem totul cu dăruire și cu un spirit aparte. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, despre nevoile echipei și ce trebuie să facem pentru a depăși situația actuală. Pe piața transferurilor ne-am mișcat pentru a evita problemele numerice de lot, pentru a avea variante pe fiecare post. Suntem pregătiți, echipa are tot ce trebuie pentru a face față ultimelor 17 provocări din campionat”, a concluzionat patronul celor de la Parma. 

Kyle Krause, patron Parma

Clasament Serie A: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.