Liga 1

FOTO Nici „câinii” n-au știut! Balaj spune că Dinamo ar fi trebuit să primească un penalty în meciul cu Sepsi

+9 Foto
Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 23 din Liga 1. Leo Grozavu consideră că orice punct obținut în Ștefan cel Mare este important și își laudă elevii.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 februarie 2021

Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 23 din Liga 1. „Câinii” ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, în minutul 85. 

În minutul 85, Aganovic a deviat mingea în bara propriei porții, apoi suedezul Jonathan Morsay a luftat rușinos. În tentativa de a recupera balonul, mijlocașul lui Dinamo a fost călcat de Rachid Bouhenna. Nimeni din tabăra gazdelor nu a cerut lovitură de la 11 metri. Nici măcar Morsay, care s-a ridicat și a sprintat în defensivă. Cristi Balaj, expertul TV Telekom Sport în arbitraj, a studiat atent momentul și a ajuns la altă concluzie: „centralul” Andrei Chivulete ar fi trebuie să dicteze penalty pentru „câini”!

Erorile comise de Andrei Chivulete în acest sezon: 

  • a stat 3 etape pe margine
  • a revenit apoi la Liga 2, la meciul Rapid - Mioveni, unde baremul e de 1.630 lei

Etapa 9Chindia - FCSB 0-2a comis două erori majore, ambele în favoarea FCSB-ului: n-a dictat două penalty-uri pentru ChindiaGSP l-a notat cu 4a stat o singură etapă, apoi, ATENȚIE!!!, a fost delegat să conducă meciul Dinamo - Astra, disputat în pauza datorată meciurilor naționalei, meci care făcea parte din aceeași etapă cu jocul Chindia - FCSBnu doar că n-a fost suspendat, dar a condus două partide din aceeași rundă!!!Dinamo - Astra 1-1a comis două erori grave, ambele în defavoarea Astrei: nu l-a eliminat pe Paul Anton și n-a acordat un penalty oaspețilorGSP l-a notat cu 4a stat o singură etapă, după care a fost delegat la meciul din Cupa României Csikszereda - UTA 0-2, unde a avut parte de un barem de 1.630 de leiCupa RomânieiCsikszereda - UTA 0-2a comis două erori uluitoare: ambele penalty-uri din care arădenii au marcat au fost greșit acordateGSP nu acordă note arbitrilor în faza "16-imilor"A STAT O SINGURĂ ETAPĂ, după care a avut parte de 3 meciuri în decurs de 7 zile!!! Două în calitate de "central" la Liga 1 și unul ca rezervă, tot la Liga 1, un total din barem de peste 11.000 de leiEtapa 14Voluntari - Chindia 0-2a comis o eroare: n-a acordat un penalty pentru oaspeți, la faultul suportat de NeguțGSP l-a notat cu 5nu e deloc reținut, iar după numai 4 zile e delegat ca rezervă la CFR - Craiova, unde baremul e de 1.600 leiEtapa 16CFR Cluj - Academica Clinceni 3-1a făcut două greșeli grave: n-a acordat două penalty-uri clare pentru CFR, la hențul lui Chunchukov și la faultul lui Jutrici asupra lui VojtusGSP l-a notat cu 5NU A STAT NICIO ETAPĂ PE TUȘĂ, imediat a fost delegat, după numai două zile, ca rezervă, la Dinamo - Chindia, iar peste alte două runde a fost rezervă la Viitorul - Sepsi, meciuri de unde s-a ales cu un barem total de 3.200 de leiEtapa 20

CSU Craiova - FC Argeș 1-1

  • face meciul praf, comite 4 erori majore: cornerul din care Craiova a marcat a fost, de fapt, aut de poartă, apoi n-a acordat penalty pentru gazde, nu l-a eliminat pe Turda, de la oaspeți, iar în minutul 90+1 nu l-a eliminat pe Bălașa, care l-a faultat pe Malele, aflat în poziție iminentă de a marca
  • GSP l-a notat cu 4
  • Etapa 20 a fost ultima disputată până acum

FOTO. Dinamo - Sepsi, cele mai tari imagini

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Dinamo - Sepsi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.