Liga 1

Încălzirea gazonului DA, noctura NU » Situație comică în „Ștefan cel Mare”: „Apelăm și la acest lucru”

+9 Foto
Ionel Gane, la interviul dinaintea meciului Dinamo - Sepsi // foto: captură @ Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 februarie 2021

Înainte de meciul dintre Dinamo și Sepsi, încheiat la egalitate, scor 0-0, nocturna stadionului din „Ștefan cel Mare” a fost oprită, astfel încât instalația de încălzire a gazonului să fie pornită.

Întunericul s-a lăsat peste stadionul Dinamo înainte de meciul cu Sepsi. Motivul a fost pornirea instalației de încălzire a gazonului, care nu poate funcționa simultan cu noctura stadionului, după cum susține Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport.

Ahmed Bani, Dinamo: „Terenul a fost înghețat la suprafață”

De altfel, antrenorul Ionel Gane a oferit interviul dinaintea meciului în timp ce nocturna era oprită. „Ca să le putem oferi jucătorilor condiţii cât mai bune, apelăm şi la acest lucru. E bine că funcţionează încălzirea, să sperăm că în repriza a doua nu va fi mai rău”, a spus tehnicianul alb-roșilor.

Fanii-acționari din DDB susțineau vineri că instalația de încălzire a gazonului a fost pornită astfel încât jucătorii „să joace în condiții cât mai bune”. Totuși, suprafața de joc nu a fost pe placul tuturor „câinilor roșii”. Ahmed Bani, jucătorul lui Dinamo, a criticat starea gazonului la finalul meciului: „Nu a fost un teren foarte bun. A fost înghețat la suprafață”.

FOTO. Imagini tari din meciul Dinamo - Sepsi 0-0

Mai multe știri despre Dinamo - Sepsi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.