Liga 1

EXCLUSIV Reacție vehementă în direct: „Cine a adus gloabele astea la Dinamo? E pe dinafară, săracul!”

+9 Foto
Magaye Gueye a fost unul dintre jucătorii luați la țintă după Dinamo - Sepsi 0-0 / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 14 February 2021

Dinamo a remizat cu Sepsi, scor 0-0, la capătul unui meci modest făcut de echipa lui Ionel Gane. Nou-venitul Jonathan Morsay a ratat o ocazie rarisimă în ultimele minute, iar la finalul partidei a fost ironizat la GSP Live. 

Prezent în studio pentru a analiza partida din Ștefan cel Mare, Laurențiu Lică, fost jucător al „câinilor” în anii '90, i-a pus la zid pe Morsay și Magaye Gueye, doi fotbaliști ale căror evoluții au lăsat mult de dorit în partida de sâmbătă seara.

>

„Ca fost fotbalist, nu e fair-play să vorbesc de rău despre alți jucători, dar vreau să pun și eu o întrebare. Cine a adus gloabele astea la Dinamo? Cine i-a adus pe Morsay și Magaye Gueye? Cei din staff-ul tehnic nu au un cuvânt de spus? Nu-i văd pe acești jucători înainte să fie aduși? Bănuiesc că au și un salariu măricel. Mi-e jenă de ceea ce se întâmplă. 

Să deschidă ochii mai bine când fac un transfer. Morsay e pe dinafară, săracul! Magaye Gueye era numai pe jos! Îmi pare rău că trebuie să vorbesc, dar acesta este adevărul. Am avut jucători care au făcut diferența cu Sepsi, mă refer la Morsay. De la 1-0 pentru Dinamo, a dus-o la 0-0”, a declarat Laurențiu Lică, la GSP Live.

Suedezul Morsay luftează cu poarta goală, iar Dinamo ratează deschiderea scorului

Laurențiu Lică: „Mai există Cortacero? A fost o fantomă!”

Laurențiu Lică nu l-a menajat nici pe Pablo Cortacero, omul de afaceri care a lăsat de izbeliște clubul, în ciuda proiectului măreț promis în vară. 

Mai există Cortacero? A fost o fantomă! E un escroc care și-a făcut treaba, iar apoi a dispărut. Și-au făcut treaba, și-au luat cașcavalul, apoi au dispărut. A rămas totul în cârca fanilor, care fac ceva fără precedent în fotbalul românesc - Laurențiu Lică

>

Lică a fost crescut la juniorii lui Dinamo și a fost considerat un jucător extrem de talentat. A jucat la Dinamo până în 1996. Laurențiu a fost coleg la juniori cu Cezar Dinu, Cătălin Hîldan, Florentin Petre și Mihai Tararache, fiind căpitanul echipei.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Dinamo - Sepsi 0-0

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.