Liga 1

Helmuth Duckadam îi pune la punct pe steliști: „Gazon prost? Scuze ieftine! Să spună asta mai răspicat”

+64 Foto
Helmuth Duckadam (61 de ani) le transmite fotbaliștilor de la FCSB să își asume nereușitele și să nu mai caute „scuze ieftine”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 februarie 2021

Helmuth Duckadam (61 de ani) le transmite fotbaliștilor de la FCSB să își asume nereușitele și să nu mai caute „scuze ieftine”, după 0-1 cu Hermannstadt.

Florin Tănase a dat vina pe starea gazonului pentru al treilea eșec consecutiv al „roș-albaștrilor”, iar Helmuth Duckadam, fostul director de imagine al celor de la FCSB, l-a „urecheat”, considerând scuza una deplasată. 

Duckadam, mesaj pentru Florin Tănase, după Hermannstadt - FCSB 1-0 

„Sunt scuze ieftine, au jucat pe un teren fantastic, pe Arena Națională, cu Clinceni, și au pierdut. În loc să caute scuze și explicații, trebuie să spună mai răspicat că e o problemă în joc, în atitudinea jucătorilor. Acolo e cauza principală”, a declarat Helmuth Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Helmuth Duckadam și Florin Tănase, relație specială

Helmuth Duckadam nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de FCSB. Legendarul portar stelist a criticat atitutinea mai mult jucători, printre care și Dennis Man, dar a vorbit la superlativ despre Florin Tănase: „Singurul jucător cu care am fost stat de vorbă și cu care m-am înțeles foarte bine în ultima vreme a fost Florin Tănase”.

FOTO. Cele mai tari imagini din Hermannstadt - FCSB 1-0

Citește și alte știri despre Hermannstadt - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.