Cupa Romaniei

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo, precaută după tragerea la sorți din Cupă: „Dunărea Călărași va avea un avantaj!” » „Câinii” anunță că vor trofeul

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 15 februarie 2021

Dinamo va juca pe terenul Dunării Călărași, din Liga 2, în sferturile Cupei României, iar „câinii” nu se consideră deja calificați în semifinale.

  • Sferturile Cupei României se joacă pe 3 martie, într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre duelul din Cupa României și despre șansele elevilor lui Jerry Gane la calificare.

Mario Nicolae: „Oricine joacă împotriva lui Dinamo se ambiționează”

„Dunărea Călărași nu trebuie subestimată. Este una dintre echipele foarte bune din Liga 2, o echipă interesantă, cu un antrenor foarte bun și cu foarte mare experiență. Având în vedere că Liga 2 începe la sfârșitul acestei săptămâni, Dunărea va avea un mare avantaj, acela al prospețimii fizice. Oricine joacă împotriva lui Dinamo își dorește să producă surpriza și nu mai are nevoie de o alta motivație în plus. 

Dar sunt foarte încrezător în echipă și în staff-ul nostru. Sunt convins ca vom arată foarte bine la ora jocului și vom trata acest meci cu foarte mare determinare. Pentru mine personal, ca manager, câștigarea Cupei  este un obiectiv și sunt sigur că și pentru ceilalți. Este un sentiment unic în viață să câștigi un trofeu. 

În primul rând trebuie să jucam cu gândul la suporteri. Fără tot ce înseamnă DDB astăzi nu mai discutam despre această tragere la sorți. Avem nevoie de toată susţinerea și încrederea lor”, a spus Mario Nicolae pentru GSP.ro.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Fanii mai pot ține echipa în viață până la finalul campionatului. Apoi se alege praful!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.