Tenis

„Crezi că Simona Halep e diferită la Australian Open?” » Ce a răspuns Darren Cahill înainte de meciul cu Serena Williams: „E de la sângele de român”

+41 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 februarie 2021

Darren Cahill, antrenorul al Simonei Halep, a vorbit despre modul în care s-a schimbat jucătoarea noastră și cum se comportă la Australian Open.

La o conferință de presă, australianul a fost întrebat ce crede despre faptul că Simona vorbește mai des cu cei din loja ei în timpul meciurilor și dacă Halep i se pare schimbată față de alte turnee.

Darren Cahill: „Sângele de român al Simonei o face să fie nervoasă, dar și să se concentreze”

„ Crezi? Ai putea s-o întrebi și pe ea asta? Aș aprecia. Cred că e vorba de presiune, de așteptări, dorința de a face totul bine. Nu mai este tânără, are 29 de ani și vede noua generație de jucătoare care vine din spate. Vrea să fie cât de bună se poate.

Cred e normal pentru ea ca sângele de român care curge prin ea să o facă să fie puțin nervoasă în meciuri. Dar o face și să fie concentrată. Da, e o linie subțire în cazul ei, dacă asta o ajută sau îi face rău. Cu Iga, în anumite momente a ajutat-o. După primul set a fost foarte concentrată la ce are de făcut. Dar, cum am mai spus, e o linie subțire în acest moment. Mai bine o întreb pe ea pentru că ea poate răspunde.

Dar cred că în meciul cu Iga a făcut o treabă incredibilă, având în vedere că a reveni și a câștigat meciul, cu cine juca și ultimul rezultat direct. Nu au fost spectatori pe stadion și a trebuie să găsească în ea energia necesară. Sunt foarte mândru de cum a terminat meciul cu Iga”, a spus Darren Cahill

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep are tot ce-i trebuie ca să câștige Australian Open”

>

Citește mai multe știri despre Simona Halep la Australian Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.