Liga 1

Edi Iordănescu, INCENDIAR: „Până acum m-am abținut, dar gata! O spun public, e strigător la cer!”

+27 Foto
CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, tehnicianul „feroviarilor”, a oferit declarații la final.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 februarie 2021

CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, tehnicianul „feroviarilor”, a oferit declarații la final.

  • Cu o victorie, CFR ar fi trecut peste liderul FCSB. Campioana i-a egalat acum pe roș-albaștri, care au un golaveraj superior.

„Echipa a încercat, am avut o circulație bună. Avem mari probleme cu gazonul, mai ales când adversarii refuză jocul și se pun pe două linii. Am avut 5-6 ocazii mari, bară, Itu, Hoban, Deac. Ne-au lipsit inspirația și execuția. Dacă marcam, ne cream alte avantaje și oportunități. Toate schimbările au fost ofensive. 

O seară catastrofală a arbitrajului! Am avut penalty clar cu Clinceni, cu Sepsi. Înțeleg o greșeală, dar e peste capacitatea mea ce s-a întâmplat acum! Mingea a intrat jumătate de metru în poartă! După, am avut două penalty-uri clare. O spun public, pentru că deja e strigător la cer! 

Eu n-am strigat până acum și am ajuns în situația asta. E prea mult! Un joc se deblochează și așa, cu un astfel de moment. E viciere majoră de rezultat! Arbitrul din această seară are o problemă majoră, sper să doarmă bine, pentru că eu nu voi dormi bine”, a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

Am controlat meciul în totalitate. Am ratat ocazii imense. Am avut un gol valabil pe care numai dacă nu vrei nu-l vezi. Asta e, trebuie să mergem înainte. Trebuie să-mi ajut mai mult echipa. Avem unul dintre cele mai proaste terenuri din Liga 1 însă. Avem pretenții să jucăm în cupele europene, dar condițiile sunt de Liga 2! Nu vreau să găsesc scuze, dar să vedem și aceste lucruri.
- Adi Păun, mijlocaș CFR Cluj

Fază încinsă în CFR Cluj - FC Voluntari 0-0

În minutul 71 al meciului dintre CFR Cluj și FC Voluntari, gazdele au solicitat un gol nevalidat. Centrarea executată de Ciprian Deac a fost reluată către poarta ilfovenilor de Paulo Vinicius. Rîmniceanu a respins, potrivit clujenilor, mingea din poartă. „Cred că e gol, dar n-aș putea băga mâna în foc”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Digi Sport Special”. În privința fazelor de penalty, Crăciunescu nu le-a dat dreptate clujenilor, afirmând că în nicio situație reclamată de CFR nu se impunea în mod clar lovitură de la 11 metri.

Cadre din confruntarea CFR Cluj - FC Voluntari

+27 Foto
foto: Raed Krishan/GSP

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.