Publicitate

Simona Halep - Serena Williams: Tensiune maximă în sferturile de la Australian Open! Cotă mărită la 60 pentru victoria lui Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 februarie 2021

Simona Halep - Serena Williams se joacă azi, de la 10:00, în sferturile de finală de la Australian Open. Va fi a 12-a întâlnire directă dintre Simona și Serena, sportiva din SUA câștigând până acum de nouă ori, în timp ce Halep s-a impus doar de două ori.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Melbourne după ce a trecut, pe rând, de Lizette Cabrera (6-2, 6-1), Ajla Tomljanovic (6-4, 4-6, 7-5), Veronika Kudermetova (6-1, 6-3) și Iga Swiatek (3-6, 6-1, 6-4), iar acum se va lupta cu Serena Williams pentru un loc în careul de ași de la Australian Open. Serena (locul 11 WTA) a ajuns la meciul cu Halep după ce a trecut de Siegemund, Stojanovic, Potapova și, cel mai dificil, de Sabalenka, singurul meci decis în trei seturi.

Simona și Serena nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială de la Wimbledon, ediția din 2019, atunci când Halep se impunea cu 2-0 la seturi chiar în marea finală a turneului britanic. În ultima confruntare directă de la Australian Open, tot în 2019, Serena a învins-o pe Halep în trei seturi, 6-1, 4-6, 6-4. Pariorii pot profita dacă Simona Halep obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Halep are doar două victorii în fața Serenei Williams: în 2014, la Turneul Campioanelor și în 2019, în finala de la Wimbledon;
  • În semifinale, Halep sau Serena vor întâlni învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka;
  • La casele de pariuri, Serena Williams are un ușor avans în fața Simonei.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Simonei Halep a fost mărită la 60, în loc de 1,95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.