Tenis

Serena Williams, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open: „Știam că trebuie să fac cel mai bun meci din turneu”

+34 Foto
Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 februarie 2021

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open 2021 de americanca Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6.

După meci, Serena Williams a vorbit despre momentele din setul doi în care Halep a condus-o și a dezvăluit că, în opinia ei, acesta a fost cel mai bun joc al său de la Australian Open 2021.

„În setul doi am realizat că făceam multe greșeli neforțate în acele game-uri pe care le-am pierdut. Știam că pot juca mai bine. A fost important că am continuat și am presat.  

Da, a fost cel mai bun meci al meu din acest turneu, cu siguranță. Știam că trebuie să joc cât mai bine contra numărului doi din lume. Știam că trebuie să cresc nivelul și asta am făcut.

Poate nu am lucrat în mod special la deplasarea în teren, dar Patrick mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă. Am lucrat mult și am încercat să fiu mai bună. Viteza din jocul meu a fost mereu foarte bună și știu că pot să ajung la mingile din defensivă”, a declarat Serena WIlliams la interviul acordat pe teren.

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.