Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali trece la amenințări: „Facem hârtie la FRF! Dacă se mai întâmplă asta, ieșim de pe teren”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 16 February 2021

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că nu vrea ca echipa lui să fie arbitrată de Istvan Kovacs, pe care-l acuză că greșește intenționat împotriva roș-albaștrilor. Pe lista neagră a intrat și Cătălin Popa, cel care a comis-o la ultimul meci, 0-1 cu Hermannstadt. 

Becali spune că FCSB va cere Federației Române de Fotbal să nu-i mai delege pe cei 2 la meciurile roș-albaștrilor. În caz contrar, finanțatorul amenință că va scoate echipa de pe teren!

Gigi Becali: „FCSB o să iasă de pe teren dacă mai sunt Kovacs sau Popa”

„Nu cred că Burleanu e implicat în treaba asta. Dacă era ceva de sus, se valida golul lui CFR Cluj cu FC Voluntari. Nu e ordin de sus. La Kovacs e o prietenie veche care s-a reactivat. Nu se poate să fie asemenea arbitraje! Burleanu nu are nicio vină, dar trebuie să ia măsuri.

Facem hârtie la FRF: «Dacă ni-l mai dați pe Kovacs, ieșim de pe teren!». Ieșim chiar dacă pierdem cu 3-0. Oricum nu câștigăm cu el, e prea mare hoție. Sunt chestii vădite! Nu se poate așa ceva! Facem hârtie ca să nu mai fim arbitrați de Popa sau de Kovacs!

Dacă îi mai avem pe ei la meciuri, ieșim pe teren! Și facem hârtie la FIFA și spunem «Noi am cerut să nu mai fim arbitrați de Popa sau Kovacs că e prea mare hoția! Dar tot ei ne-au arbitrat». Tragem un semnal de alarmă”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

VIDEO Vukusic a fost dorit de Clinceni înainte de a ajunge la FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.