Liga 1

FCSB, înțelegere cu Budescu! Totul a fost făcut public: „Vine la noi, am vorbit cu el!”

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, a dezvăluit că are o înțelegere verbală cu Constantin Budescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 februarie 2021

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, a dezvăluit că are o înțelegere verbală cu Constantin Budescu (31 de ani), mijlocașul ofensiv transferat recent de Damac FC, Arabia Saudită.

„Budescu m-a sunat înainte să plece în Arabia. I-am spus: «Bă Costică, du-te acolo până la vară, ia-le banii și după vii la noi». Eu am nevoie de el mai mult pentru cupele europene”, a declarat Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

Constantin Budescu, acord cu Gigi Becali

Budescu va încasa 600.000 de euro în următoarele patru luni la Damac, penultima clasată din Arabia Saudită. Afacerea este excelentă doar pentru fotbalist, Astra nu primește niciun ban.

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

2.000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt

I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns. Budescu e prea cuminte, cu bun-simț, respectă ce spune antrenorul.
- Gigi Becali, pe 7 ianuarie

Budescu, o nouă execuție uluitoare

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.