Gimnastica

VIDEO. EXCLUSIV Mesajul Nadiei Comăneci pentru Octavian Bellu: „Să rămâi cu aceste calități superbe pe care le ai”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 februarie 2021

Ediție specială a Gazetei Sporturilor, astăzi, în ziua în care Octavian Bellu împlinește 70 de ani. Supliment de 6 pagini acum la chioșcuri și pe platforma digitală - AICI. Citește un interviu-eveniment cu cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial! 

Nadia Comăneci şi Octavian Bellu se cunosc din anii '80 din sălile de gimnastică. Din SUA, Nadia nu a ratat ocazia de a transmite o urare din suflet către marele antrenor. Marea campioană i-a făcut o urare sinceră lui Belu, la împlinirea a 70 de ani.

VIDEO Nadia Comăneci, mesaj pentru Octavian Bellu

>

„Dragă Tavi, îți transmit de departe, din Oklahoma, la mulți ani, sănătate, mulți ani frumoși de acum înainte, să rămâi cu aceste calități superbe pe care le ai: prietenie, loialitate și respect”, a fost mesajul Nadiei pentru Bellu.

Gimnasticii ori te dedici total, ori deloc! E o activitate care te absoarbe și te consumă sută la sută. În momentul în care intri în sală, un lucru care mi-a adus succes, dar mi-a adus și multe neîmpliniri, nu mai exista nimic altceva. Când m-am apucat de gimnastică, ea a devenit prioritară, altceva era în planul secund, inclusiv familia, copilul. Eram atât de prins...
- Octavian Bellu

Citește mai multe știri despre Octavian Bellu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.