Liga 1

Managerul lui Dinamo îi bate obrazul lui Juan Camara: „N-are caracter”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 februarie 2021

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, se declară nemulțumit de mijlocașul spaniol Juan Camara (27 de ani), care a fost prezentat la CSU Craiova după ce în tur a evoluat la formația alb-roșie.

Nemulțumit din cauza restanțelor financiare, Camara nu s-a mai prezentat la reunirea lui Dinamo, iar Craiova l-a transferat de la Jagiellonia, club de care aparținea. Oficialul „câinilor” spune că lui Camara i s-a propus un nou contract, dar ibericul a refuzat. 

Mario Nicolae: „La Dinamo au rămas jucători care au caracter”

„Când a fost nevoie să își arate dragostea faţă de club, procentul de jucători a fost foarte mic.  De exemplu, eu am vrut ca Juan Camara să rămână laDinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat!

În momentul de faţă, cei care au rămas în lot au caracter, au dat dovadă de atașament. Jucătorii aduși acum au venit pe salarii foarte mici și foarte bune pentru club. Au înțeles situația în care e Dinamo și vor să pună umărul ca să salveze clubul de la faliment”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

Am vrut să aducem un atacant de la începutul lunii ianuarie. E foarte greu. Ce atacant poți aduce care să fie la un nivel fizic bun și să aibă cifre bune? 
– Mario Nicolae

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.