Liga 1

Dinamo a negociat cu înlocuitorul lui Nemec: „Mi l-am dorit foarte mult!” » De ce a refuzat jucătorul tricoul alb-roșu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 17 February 2021

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvăluit că a vrut să-l aducă pe Yazalde Gomes Pinto (32 de ani) la formația alb-roșie, dar acesta a preferat un transfer în a doua divizie din Arabia Saudită.

Oficialul „câinilor” spune că atacantul portughez de 32 de ani, trecut pe la Astra, Gaz Metan și Hermansntadt, a refuzat-o pe Dinamo din cauza problemelor financiare.

Yazalde a refuzat-o pe Dinamo: „L-am vrut foarte mult”

„Am încercat din ianuarie să aducem un atacant. Dar ce atacant care să fie la un nivel fizic bun și care să aibă și cifre bune poți aduce acum? Mai e și problema locurilor pentru extracomunitari. Ești foarte îngrădit.

Am fost foarte aproape să semnăm cu Yazalde Pinto. Mi l-am dorit foarte mult. A fost la Astra și Hermannstadt. L-am vrut foarte mult. Cunoștea foarte bine campionatul și a marcat pe unde a fost. Avea foarte multe atuuri.

Din cauza problemelor financiare nu a vrut să vină.  Înțeleg că din vară a avut oferte să continue în Liga 1, la Astra sau Hermannstadt. Înțeleg că a semnat în Liga a doua din Arabia Saudită. E o chestie de câteva zile. Și pe acolo sunt probleme mari. A plecat antrenorul care l-a adus. A semnat și cred că a și reziliat. Era genul de atacant care ne-ar fi putut ajuta”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

18 goluriare Yazalde în Liga 1, în 84 de meciuri

Născut în Portugalia, Yazalde poate juca și pentru naționala statului Guinea-Bissau. Atacantul a mai fost legitimat la echipe precum Braga, Rio Ave, Olhanse, Beira Mar sau Qabala. 

În Liga 1 a jucat pentru Astra, între septembrie 2013 și iunie 2014, pentru Gaz Metan, între septembrie 208 și iulie 2019, și pentru Hermanstadt, din iulie 2019 până în octombrie 2020.  Potrivit transfermarkt, Yazalde este liber de contract din 8 februarie, când și-a terminat înțelegerea cu Najran SC.

400.000 de euroe cota lui Yazalde, potrivit transfermarkt

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.