Liga 1

Becali e convins că Budescu vine la FCSB, dar o altă echipă a intrat pe fir: „Va fi prima lui opțiune din Liga 1, vă zic sigur”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 februarie 2021

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul Constantin Budescu (31 de ani), care a semnat recent un contract pe un an și jumătate cu Damac FC (Arabia Saudită), va reveni la FCSB din sezonul viitor, dar patronul roș-albaștrilor ar putea avea probleme cu planul său.

Valeriu Răchită a vorbit despre fostul jucător al Astrei și este sigur că, dacă Petrolul ajunge în Liga 1, va avea câștig de cauză în lupta cu FCSB pentru Budescu.

Prima opțiune a lui Budescu va fi Petrolul, dacă echipă promovează în Liga 1. Sunt sigur că va alege Petrolul, pentru că e cu sufletul lângă echipă. 

Să mai stea acolo, să ia banii arabilor și după vom vedea. Poate peste câteva luni sau peste altă perioadă, va reveni la Petrolul. El s-a mutat aici, are afaceri la Ploiești și a fost un produs la Centrului de Copii și Juniori de la Petrolul”, a spus Răchită la ProX.

Petrolul este în prezent pe locul 6, ultimul care duce în play-off-ul Ligi 2, cu 21 de puncte în 14 meciuri. Lider e FC U Craiova 1948, cu 30 de puncte. 

VIDEO Ionel Dănciulescu explică situația complicată de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.