Liga Campionilor

VIDEO Imagini șocante în Barcelona - PSG! Kylian Mbappe l-a amenințat cu moartea pe Jordi Alba

Kylian Mbappe (22 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 17 February 2021

PSG a umilit Barcelona pe Camp Nou, scor 4-1, în manșa tur din optimile Ligii Campionilor, iar Kylian Mbappe (22 de ani), care a fost omul meciului după ce a reușit un hat-trick, a avut un schimb de replici controversat cu Jordi Alba, Sergino Dest și Gerard Pique.

„Pe stadă te-aș omorî” i-a transmis Kylian Mbappe lui Jordi Alba, într-o spaniolă perfectă, conform publicației sport.es. Gerrard Pique a intervenit în conversație și l-a întrebat pe internaționalul francez: „Pe cine vrei să omori tu?”, iar Jordi Alba a reacționat: „Înveți ce e mai rău, prostule!”. Fundașul spaniol le-a spus apoi colegilor: „Învață, învață deja tipul!”, referindu-se la comportamentul agresiv al lui Mbappe.

Tot scandalul a pornit după ce Sergino Dest a intrat dur asupra lui Kylian Mbappe și și-a cerut scuze față de jucătorul lui PSG. Mbappe i-a transmis lui Dest să nu îl atingă, iar Jordi Alba a intervenit în disputa dintre cei doi: „Și-a cerut scuze”.

Kylian Mbappe, omul meciului în Barcelona - PSG 1-4

La finalul meciului, Kylian Mbappe a primit trofeul pentru cel mai bun jucător. Superstarul francez a vorbit despre viitorul său, declarând că încă nu decis dacă va continua la PSG, echipă cu care mai are contract până în vara lui 2022: „Apreciez și am în inimă tricoul lui PSG. Viitorul meu? Ar fi o prostie să îmi decid viitorul după un singur meci. E un subiect la care trebuie să mă gândesc mult timp.”

Moment incredibil între jucătorii Barcelonei: „P***a mă-tii! Suferim! Suntem de 5 minute așa!”

Presa din Spania a mai dezvăluit că fundașul Gerard Pique și atacantul francez Antoine Griezmann au avut un schimb dur de replici, iar ibericul l-a înjurat pe acesta.

Revenit după o accidentare care l-a ținut 3 luni pe tușă, Pique a fost extrem de nervos în prima repriză, la 1-1, când jucătorii lui PSG controlau partida și puneau presiune pe catalani. După mai multe acțiuni periculoase ale francezilor, catalanul și-a certat colegii: „Trebuie o posesie mai mare, la naiba! Să mă c*c! Haide!”.

Griezmann a încercat să-l calmeze, spunându-i „Liniștește-te!”, dar fără succes. Ulterior, Pique a mai avut o răbufnire: „La naiba! Nu ținem deloc de minge”, moment în care Griezmann i-a cerut încă o dată să potolească, dar de data asta l-a și înjurat: „Geri, gata, calmează-te! P***a mă-tii!”.

În acel moment, Pique s-a enervat și mai tare, a țipat din nou la colegii și i-a adresat cuvinte grele francezului: „P***a mă-tii! Suferim! Suntem de 5 minute așa”.

VIDEO. Gol superb înscris de Mbappe contra celor de la Nîmes în Ligue 1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.