Tenis

Hohote de râs la Australian Open! Ce mesaj a scris Naomi Osaka pe camera de filmat, după victoria cu Serena Williams

+10 Foto
Naomi Osaka a ales să transmită ceva haios, un mesaj pentru sora ei mai mare Mari, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 februarie 2021

Naomi Osaka este în finala Australian Open, după ce a trecut de americanca Serena Williams. Japoneza în vârstă de 23 de ani, loc 3 WTA, a glumit la finalul meciului. 

Invitată de organizatori să scrie un mesaj pe ecranul unei camere TV, cum e obiceiul în marele turnee de tenis, Naomi Osaka a ales să transmită ceva haios, un mesaj pentru sora ei mai mare cu un an, Mari, care este și ea jucătoare de tenis. 

„Mari, nu mai trimite imagini ciudate pe grupul de chat!”, a scris Naomi pe cameră, spre amuzamentul fanilor și a contului de twitter al competiției, care a titrat: „Așa se trimite un mesaj pentru o rudă!”

  • Naomi Osaka este considerată marea favorită la trofeul de la Antipozi;
  • Jucătoarea niponă este campioană en-titre la US Open și are deja 3 trofee de Grand Slam în palmares: Australian Open 2019 + US Open 2018, 2020;
  • În finală, Osaka o va înfrunta pe Jennifer Brady (25 de ani și loc 24 WTA), care a trecut de Karolina Muchova, scor 6-4, 3-6, 6-4. 

Naomi Osaka a trecut în finala Australian Open în 75 de minute

După un start cu emoții pe Rod Laver Arena, acolo unde au luat loc spectatori după o săptămână de carantină la Melbourne, Naomi Osaka s-a năpustit asupra Serenei Williams.„Am lovit o mulțime de erori neforțate în primele gameuri și am fost foarte emoționată și speriată la început", a spus Osaka. „Apoi am intrat ușor în partidă. Pentru mine, cel mai important lucru este să mă distrez și este prima zi cu spectatori de ceva vreme”, a explicat jucătoarea de 23 de ani la finalul meciului încheiat în două seturi, conform Guardian. 

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.