Tenis

Mats Wilander explică ce ar ascunde, de fapt, lacrimile Serenei Williams: „Nu, nu e vorba despre ce credeți voi”

+10 Foto
Serena Williams rămâne la un singur trofeu distanță de recorduri all-time de Grand Slamuri, 24, deținut de australianca Margaret Court

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 februarie 2021

Mats Wilander, de șapte ori campion în turneu de Grand Slam, spune că Serena Williams nu ar fi plâns la conferința de presă de după înfrângerea clară cu Naomi Osaka, 3-6, 4-6, pentru că vrea să se retragă. 

„Nu, nu e finalul carierei pentru Serena. Cred că a plâns pentru că a fost dezamăgită de felul cum a jucat. Probabil avea speranțe mari, fiindcă avusese un start bun în meci. A ajuns la 3-0, putea fi 4-0, 5-0. Pentru ea, aceasta este o înfrângere importantă, pentru că Serena Williams s-a mișcat mai bine, a jucat mai bine și, în ciuda acestui fapt, nu a fost deloc aproape de Naomi Osaka. De acolo cred că a pornit emoția - se gândește: ce trebuie să mai fac acum, ca să câștig?”, a explicat Mats Wilander, expertul Eurosport în tenis. 

Serena Williams a plâns la conferința de presă: „Gata, am terminat”

Vizibil afectată la conferința de presă de după meciul cu Naomi Osaka, Serena Williams a răspuns schematic la întrebări: „Am făcut multe greșeli”. Apoi s-a ridicat și a părăsit în lacrimi sala de conferințe, după doar câteva minute de discuție cu reporterii: „Gata, am terminat ..” 

  • Serena Williams rămâne la un singur trofeu distanță de recorduri all-time de Grand Slamuri, 24, deținut de australianca Margaret Court;
  • Americanca a ratat finala de la Australian Open, acolo unde are deja 7 titluri, iar multe voci pun sub semnul întrebării prezența ei la Antipozi în sezonul viitor.

Pentru Serena Williams, cele mai importante șanse din acest an sunt la Wimbledon și US Open, două turnee pe suprafață rapidă, care îi convin jucătoarei de 39 de ani. 

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.