Liga 1

Războiul DDB vs Cortacero și-a consumat azi un nou episod la tribunal » Ce se întâmplă în procesul capital pentru Dinamo

DINAMO. Conflictul ajuns și în tribunal dintre DDB și Pablo Cortacero nu s-a rezolvat. Un nou termen va avea loc peste o lună.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 February 2021

DINAMO. Conflictul ajuns și în tribunal dintre DDB și Pablo Cortacero nu s-a rezolvat în vreun fel la termenul de astăzi. 

Tribunalul București a amânat pentru o lună un verdict în procesul dintre Cortacero și DDB, stabilind noul termen pentru 18 martie.

Miza războiului pentru putere la Dinamo

Dacă Tribunalul București decide că Pablo Cortacero a fost destituit ilegal, acesta va reveni la putere, chiar dacă nu a adus banii promiși, iar tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de președinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae și împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul!

Dacă DDB va avea câștig de cauză, fanii pot să își continue planul de redresare a clubului, iar deciziile luate în ultima perioadă vor rămâne în vigoare.

În orice caz, reprezentanții DBB, conducătorii de facto din prezent ai clubului Dinamo, pot strânge în liniște încă o lună banii pentru licență. În acest moment, „câinii” mai au de adunat 580.000 de euro!

De ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.