Stranieri

Antrenorul Parmei e sub presiune: „E timpul lui! Românul nu mai poate sta pe bară”

Valentin Mihăilă (21 de ani) este cerut cu insistență în echipa de start a Parmei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 February 2021

Valentin Mihăilă (21 de ani) este cerut cu insistență în echipa de start a Parmei. 

Valentin Mihăilă a jucat câte 22 de minute în eșecurile cu Bologna și Verona. A fost suficient pentru a-i convinge pe cei de la ParmaLive, portal de știri apropiat de club. Un editorial cu titlul „E timpul lui Mihăilă: românul nu mai poate sta pe bară” a devenit viral în rândul fanilor, iar presiunea este acum pe antrenorul Roberto D'Aversa. 

Valentin Mihăilă, cerut în primul „11” la Parma

„Valentin Mihăilă este cel mai în formă jucător de la Parma. Tânărul fotbalist român încă nu a primit șansa de a începe titular vreun meci de campionat. Cu toate astea, aparițiile sale din finalurile de meci au fost notabile. Și-a demonstrat calitățile. 

A avut probleme în startul sezonului, din cauza unei accidentări, dar munca alături de echipă se vede acum. Odată revenit a găsit un compartiment ofensiv aglomerat și i-a fost greu să se impună. După debutul cu Torino, în care a arătat clar ce poate. Cu Atalanta a impresionat pe toată lumea, dar a prins tot mai puține minute, chiar dacă a înscris în meciul de Cupă cu Lazio.

Mihăilă a arătat că poate aduce acea sclipire, acea schimbare de ritm pe care jocul Parmei nu o are în acest moment. Chiar dacă nu e suficient de matur, a demonostrat personalitate, a fost liderul de pe teren în minutele jucate”, a scris Niccola Pasto, în articolul de pe ParmaLive.

6,5a fost nota primită de Valentin Mihăilă în Verona - Parma 2-1, cea mai mare din tabăra oaspeților

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.