Europa League

FOTO Mircea Lucescu și-a certat portarul chiar pe teren, după remiza cu Brugge, din Europa League! Fanii i-au cerut din nou să plece

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 18 February 2021

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), a remizat cu Club Brugge, scor 1-1, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. 

Un meci devansat cu trei ore din cauza iernii aspre de la Kiev. Astăzi, la startul meciului, erau -9 grade. Dacă ar fi jucat trei ore mai târziu, ar fi fost -15. Ultrașii lui Dinamo și-au continuat războiul cu Mircea Lucescu. Fanii radicali au afișat la peluză un banner pe care scria în engleză: „Lucescu, go away!”. „Pleacă!”. Și au scandat același lucru. Nu era prima oară.

Mircea Lucescu și-a certat portarul, după Dinamo - Brugge

Alb-albaștrii plecau ca favoriți. Bruges era lovită de coronavirus. Cinci jucători și întreg stafful tehnic s-au infectat și au rămas în Belgia. Echipa a venit cu antrenorul de U19. 

În prima repriză, kievenii au avut două ocazii mari, dar Buialski a trimis cu capul de fiecare dată peste transversală. Același Buialski a deschis scorul (62), superb, șutând de la 16 metri la colțul lung, în plasa laterală. Era primul șut pe poartă. 

Doar cinci minute s-au bucurat gazdele. Flamanzii au înscris după un corner. Cap Mechele. Portarul Bușcian "dormea" în mijlocul careului mic. 1-1 (67). Așa s-a terminat. La ieșirea de pe teren, "Il Luce" l-a certat rău pe Bușcian. Considerat vinovat de antrenor pentru golul egalării, gol care ar putea-o costa calificarea pe Dinamo. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.