Campionate

„Messi se duce la PSG!” » Anunț de ultimă oră: „E sigur, îi oferă ce-și dorește”

+25 Foto
Rivaldo, 48 de ani, fost mare fotbalist al Barcelonei, e sigur că Leo Messi (33 de ani) va pleca la PSG în vară.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 februarie 2021

Rivaldo, 48 de ani, fost mare fotbalist al Barcelonei, e sigur că Leo Messi (33 de ani) va pleca la PSG în vară.

„Înfrângerea aceasta împotriva lui PSG (n.r. - Barcelona - PSG 1-4, în „optimile” UCL) va fi mai mult ca sigur ultimul meci al lui Messi pe Camp Nou, la Barcelona, în Liga Campionilor! Catalanii nu îi mai pot oferi posibilitatea de a se lupta pentru trofee. 

Viitorul lui va fi la PSG, mai ales după acest duel. Acolo va juca din vară. Paris este o echipă care îi poate oferi ceea ce Messi își dorește. A fost dezamăgit și la începutul sezonului, când l-a văzut pe cel mai bun prieten al lui, Suarez, vândut la Atletico. O mutare de neînțeles!”, a declarat Rivaldo, citat de Marca.

Neymar l-a sunat pe Leo Messi

L'Equipe a dezvăluit că Neymar l-a contactat telefonic, recent, pe Leo Messi pentru a-i povesti cum decurge viața în Paris. Totul ca brazilianul să faciliteze o mutare a „Puricelui” în capitala Franței, realizabilă în vară. Informația a fost preluată și de publicația din Spania, Mundo Deportivo.

Pochettino îl vrea pe Leo Messi la PSG

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Paris Saint-Germain, încearcă să-l convingă pe Leo Messi să vină la vară. Îi leagă nu doar Argentina, ci și Newell's Old Boys, clubul debutului lui Poche, echipa la care căpitanul Barcelonei a jucat la juniori.

Aflat în ultimele șase luni de contract în Catalunya, Leo își poate alege deja noua destinație. Ar forma un trident visat de mult timp de parizieni: Messi - Mbappe - Neymar. Ar fi din nou coleg cu brazilianul după patru ani. Și l-ar avea în sfârșit antrenor pe Pochettino. 

Le Parisien a dezvăluit că, în ianuarie, după demiterea lui Ernesto Valverde de pe „Camp Nou", liderul echipei blaugrana l-ar fi cerut pe Mauricio, dar în cele din urmă Barca l-a numit pe Quique Setien.

Messi, 5 goluri legendare la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.