Europa League

Periculos! Stanciu, cea mai mare notă la Slavia: „Am jucat de la egal la egal”

Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a avut o ocazie și a oferit și o centrare de gol, neconcretizate pe tabelă de Slavia Praga în meciul cu Leicester (0-0)

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 19 februarie 2021

Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a avut o ocazie și a oferit și o centrare de gol, neconcretizate pe tabelă de Slavia Praga în meciul cu Leicester (0-0): „Mergem în Anglia cu încrederea că ne putem califica”.

Nicolae Stanciu a confirmat forma bună de la Slavia, prin evoluția consistentă cu Leicester (0-0), în turul „16-imilor" din Europa League. Mijlocașul român, folosit până în minutul 73, a primit notă mare (7), la fel ca alți patru campioni ai Cehiei, în cotidianul Blesk: „Din centrarea lui, Bah a avut o foarte bună situație, însă a trimis greșit cu capul. După o oră de joc, Nico a șutat plasat și tare, numai că portarul Schmeichel a reușit să respingă mingea de gol de sub transverală. Periculos".

Nicolae Stanciu, despre „dubla” Slavia Praga - Leicester: „Nu văd o favorită”

Stanciu e optimist în privința manșei secunde, programată joia viitoare: „E un rezultat corect, bun pentru noi. Știam că va fi greu, Leicester este între primele trei din Anglia. I-am simțit puternici pe teren, n-a fost deloc ușor, dar cred că am făcut un meci bun. Pe teren nu s-a văzut nicio diferență între ei și noi. Consider că va fi și mai greu în retur, dar calificarea se joacă, nu mi se pare cineva favorit. Important e că n-am primit gol acasă. Mergem în Anglia încrezători că ne putem califica". 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.