Liga 1

Gică Popescu, două mesaje clare pentru Răzvan Burleanu: „Ar fi timpul să facem asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 februarie 2021

Gică Popescu, președintele Viitorului, a analizat problemele din Liga 1 și a avut două mesaje către Răzvan Burleanu, conducătorul Federație Române de Fotbal.

Fostul membru al „Generației de Aur” spune că este nevoie de Arbitraj Video în Liga 1, pentru a nu mai exista erori de arbitraj care să decidă soarta meciurilor, și vrea schimbarea regulii jucătorului sub 21 de ani.

Gică Popescu: „Ar fi timpul să introducem VAR în Liga 1”

„Eu văd ca al doilea jucător să fie sub 23 de ani pentru a avea continuitate. Dacă el joacă doar un an degeaba ai mai făcut această regulă. Când nu mai e eligibil se renunță la el. Al doilea jucător U23 să joace minimum 45 de minute. Poate nu mai e așa tânăr, dar sunt jucători care nu se maturizează repede.

Ar fi timpul să introducem VAR! Poate îndrepta erorile din cauza cărora și noi am suferit. Trebuie să spunem «Stop! Ajunge!». Câștigătoarea campionatului trebuie decisă pe teren, nu în birouri, unde se fac programările arbitrilor.

Ar fi normal ca greșelile de arbitraj să dispară și primul pas e introducerea VAR. E o tehnică pe care a adoptat-o toată lumea, doar la noi durează mai mult și e mai complicat. Trebuie doar bunăvoință și implicare. Cei de afară au două capete și patru mâini?”, a declarat Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Justin Ștefan, speriat de declarațiile lui Burleanu: „Să nu cumva să ajungem să legăm redeschiderea stadioanelor de vaccinare!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.