Liga 1

Toni Petrea, ironizat, în direct la TV, după discursul de la final: „Senzațional! Merită un premiu”

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a oferit declarații la finalul victoriei cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 February 2021

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a oferit declarații la finalul victoriei cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

„A fost greu. Un meci disputat contra unei echipe care ne-a dat o replică foarte bună. Noi am dat dovadă de maturitate. Aveam nevoie de această victorie pentru moral. S-a văzut o teamă în a pasa, e firesc, pentru că am pierdut 3 jocuri la rând. Totuși, băieții au depus un efort incredibil, fantastic. M-a interesat să văd o reacție a noastră după aceste jocuri mai slabe”, a declarat Toni Petrea la Look Sport+.

Toni Petrea, după FCSB - Chindia 1-0, despre...

  • ...accidentarea lui Dragoș Nedelcu: „Din ce am înțeles, e o leziune fibrilară. Vom vedea cât de gravă e și ce va presupune acest lucru. A spus că a simțit o contractură”
  • ...polivalența lui Ovidiu Popescu: „A mai jucat stoper, e un fotbalist polivalent, se descurcă foarte bine ca fundaș central, lateral. A fost fără greșeală în seara asta! Îmi dau seama că poate ocupa mai multe locuri în teren, îl văd la antrenamente”
  • schimbarea lui Buziuc: „A făcut un joc foarte bun ca atitudine, dar cu prea puține realizări tehnico-tactice. Am considerat să-i dau o șansă și lui Vukusic. Se întâmplă în viața oricărui fotbalist. Bănuiesc ca nu e mulțumit, sper să-l ambiționeze mai mult pentru viitor”

Toni Petrea, ironizat în direct

Vali Moraru, moderator „Digi Sport Special”, l-a ironizat pe antrenorul lui FCSB pentru modul în care acesta driblează de fiecare dată întrebările dificile: „Este absolut senzațional cum reușește să salveze aparențele, dă mereu senzația că e decizia lui. Merită un premiu!”.

FCSB, matematic în play-off

FCSB a câștigat primul joc după 3 înfrângeri la rând fără gol marcat și își asigură matematic prezența în play-off. Se distanțează pentru moment la trei puncte de CFR Cluj, ocupanta locului secund, care are o partida în minus.

De cealaltă parte, Chindia traversează cea mai slabă perioadă din acest sezon. Nu a mai câștigat de 7 etape și a căzut în afara locurilor de play-off, pe 8, cu 29 de puncte.

Clasament Liga 1

Emisiunea GSP Live după FCSB - Chindia 1-0

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - Chindia 1-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.