Liga 1

Ilie Dumitrescu, încântat de un jucător de la FCSB: „Nu-mi dau seama de asta” » Explică ce probleme mai are echipa lui Toni Petrea

FOTO: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 februarie 2021

Ilie Dumitrescu a încercat să explice decizia surprinzătoare de la FCSB, din meciul câștigat cu Chindia, 1-0, când Alexandru Buziuc (26 de ani, atacant), introdus la pauză, a fost schimbat în minutul 79.

Fostul membru al „Generației de Aur” l-a lăudat pe mijlocașul Darius Olaru pentru reușita sa, care a adus cele trei puncte pentru formația roș-albastră.

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Darius Olaru

„M-am tot uitat la băiatul ăsta. El dă goluri doar cu stângul, deși eu știu că e dreptaci. Nici nu mai știu dacă e dreptaci sau stângaci. A avut o execuție foarte, foarte bună”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Ulterior, fostul antrenor a analizat și prestația echipei lui Toni Petrea și a explicat ce probleme crede că mai are FCSB de rezolvat în perioada următoare.

„FCSB a controlat jocul. Echipa are reacție când pierde mingea și mi-a plăcut și atitudinea după cele trei înfrângeri. Nu am crezut nicio secundă că poate face ceva Chindia.

Dar te-aștepți să existe o consistență la FCSB. Nu au mai fost acele combinații care erau cu Man, Tănase și Coman pe teren. Acum  Toni Petrea trebuie să cristalizeze o formulă de start în care să apară un număr 9. Trebuie să dea mai multă încredere lui Vukusic sau Buziuc.

Tănase are cel mai bun randament ca inter, iar Coman în partea stângă. Octavian Popescu nu poate da maximum de acolo. E greu să joci cu spatele la poartă”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

VIDEO Președintele Chindiei, concluzii după meciul cu FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB - Chindia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.