Liga 1

Ofertă pentru încă un jucător de la FCSB! Fostul internațional a dezvăluit tot: „Am sursele mele”

facebook.com/FCSBOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 februarie 2021

După Olimpiu Moruțan, aflat pe lista lui Galatasaray, și mijlocașul Darius Olaru (22 de ani) a atras atenția echipelor din străinătate.

George Florescu, fost internațional, a dezvăluit după FCSB – Chindia 1-0, meci decis de golul lui Olaru, că rușii de la Krasnodar s-au interesat de internaționalul de tineret, dar echipa roș-albastră nu a vrut să renunțe la el.

Darius Olaru, dorit de Krasnodar

„Este un jucător tehnic, care simte foarte bine mingea. Poate să fie o opţiune pentru naţională. Ținând cont de nivelul la care se află el, cred că poate să facă faţă acolo. 

Citisem că a avut oferte din Europa, chiar şi de la Krasnodar. Am sursele mele, nu e oficială informaţia, dar asta ştiu. Se pare căFCSBnu a vrut să îl dea. 

Cu siguranță că şi-a arătat valoarea, şi-a ajutat echipa şi cu Chindia. Olaru ajută chiar şi când nu se află în prim-plan”, a spus Florescu la Look Sport.

2.000.000 de euroeste cota lui Darius Olaru, potrivit transfermarkt

Olaru a venit la FCSB pentru 600.000 de euro, de la Gaz Metan, în ianuarie 2020. A jucat 21 de meciuri în acest sezon, reușind patru goluri și două assist-uri.

VIDEO Președintele Chindiei, concluzii după meciul cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.