Stranieri

Frustrat

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Doar rezervă la gazde, Marica n-a reuşit ieri mai nimic pe stînga în ultimul sfert al partidei cîştigate de VfB cu o rivală la locul 3

"Bild" s-a păcălit. Antrenorul Armin Veh nu i-a oferit lui Marica ocazia "să arate ce poate şi de a dovedi că merită cele 8,5 milioane de euro investite în el". Deşi Gomez era accidentat şi lipsea două etape, Stuttgart a mizat pe un singur vîrf, Cacau, susţinut de Basturk. Şi l-a ţinut ieri la start pe Ciprian pe banca de rezerve, lîngă Sergiu Radu, în jocul cîştigat cu Hamburg (1-0).

Veh nu l-a folosit decît din minutul 67. L-a introdus la 1-0, în locul lui Antonio da Silva. Adică "l-a îngrădit iar pe extrema stîngă, unde nu-i convine". Stuttgart conducea prin golul lui Hilbert (20), ce l-a învins cu un voleu pe Rost, iar Hamburg forţa egalarea.


Ce-a făcut Marica?

A reuşit un sprint de 20 de metri, dar a fost blocat la marginea careului (77) de Reinhardt şi Demel. Care l-au incomodat pe român, dincolo de repriza de grindină, fără ca arbitrul Rafati să dea fault! Nici n-a fost însă jucat Ciprian de colegi, Cacau dovedindu-se egoist de multe ori. Campioana şi-a apărat avantajul minim şi le-a egalat în clasament pe Hamburg şi pe Werder (47), cu care se bate la locul 3, ce asigură calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

8 etape
fără înfrîngere este seria reuşită de Stuttgart, ajungînd pe locul 5, la două puncte de Liga Campionilor

120 de zile
au trecut de la ultimul gol al lui Marica în Bundesliga la Stuttgart, în meciul cu Wolfsburg (3-1)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.