Stranieri

Ce note au primit Valentin Mihăilă și Dennis Man după egalul Parmei cu Udinese: „S-a văzut puțin” / „Câteva acțiuni interesante”

+10 Foto
Valentin Mihăilă (dreapta), în Parma - Udinese 2-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 februarie 2021

Parma a obținut un punct din duelul cu Udinese, scor 2-2. Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost titular la galben-albaștri, în timp ce Dennis Man (22 de ani) a prins ultimele 25 de minute ale meciului.

În premieră titular în Serie A pentru Parma, Mihăilă a avut o primă repriză bună, în care a obținut penalty-ul din care emilianii au făcut 2-0 și a trecut în două rânduri pe lângă gol. Prestația sa din a doua repriză a fost mai ștearsă, iar în minutul 79 internaționalul român de tineret a fost înlocuit.

Dennis Man, în schimb, a început meciul ca rezervă, dar a prins puțin mai mult de 25 de minute pe teren, după ce antrenorul Roberto D'Aversa l-a aruncat în luptă în minutul 67. Arădeanul a fost mai implicat în joc decât în precedentele partide în tricoul „cruciaților”, dar nu a reușit să influențeze rezultatul final.

Cum i-a notat presa din Italia pe Man și Mihăilă

Ca atare, publicațiile din Italia i-au oferit note mai mari lui Valentin Mihăilă față de cele primite de Man. 6,5 este calificativul primit de Mihăilă din partea Calcionews24, Sky Sports Italia și Parmatoday. „Câteva acțiuni interesante, una dintre ele finalizată cu penalty, deoarece a fost faultat de Becao. Apoi alte lucruri bune”, au notat cei de la Parmatoday.

Cele trei publicații nu au căzut de acord și în privința notelor atribuite lui Dennis Man. Arădeanul a primit 5,5 în Calcionews, 6 în Sky Sports și 5 în Parmatoday.

„Introdus pe teren să o țină pe Parma în avantaj, s-a văzut puțin. A jucat câteva mingi, dar de puține ori corect”, a scris site-ul de casă al emilianilor.

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Udinese 2-2

Mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.