Stranieri

Probleme la Parma? Antrenorul D'Aversa: „Mă așteptam să fie un exemplu, atât pe teren, cât și în afară”

+10 Foto
Roberto D'Aversa (45 de ani) a lăsat să se înțeleagă faptul că Gervinho și Jasmin Kurtić au fost lăsați în afara lotului din motive disciplinare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 februarie 2021

Roberto D'Aversa (45 de ani) a lăsat să se înțeleagă faptul că Gervinho și Jasmin Kurtić au fost lăsați în afara lotului din motive disciplinare. 

  • Valentin Mihăilă a fost titular în Parma - Udinese 2-2 și a obținut o lovitură de la 11 metri. Dennis Man a fost introdus în minutul 66.

Gervinho și Jasmin Kurtić, doi dintre cei mai experimentanți fotbaliști de care dispune D'Aversa, au fost lăsați în afara lotului pentru meciul cu Udinese. Antrenorul italian a explicat decizia. 

D'Aversa cere disciplină la Parma

„A fost decizia mea să nu îi convoc pe Gervinho și pe Kurtic. Eu i-am trimis în tribună. Sunt doi fotbaliști foarte importanți, demonstrat de faptul că i-am folosit des. Dar mă aștept la mai mult din partea lor, atât pe teren, cât și în afara lui. În acest moment nu pot exista erori de atitudine, iar ei sunt doi jucători reprezentativi. Mă aștept să fie un exemplu pentru ceilalți”, a declarat Roberto D'Aversa, conform Parmalive. 

D'Aversa, mulțumit de Mihăilă și Man

„Cu Gervinho discutasem deja, i-am spus că nu va juca, pentru că are foarte multe minute în perioada recentă. Am nevoie de el proaspăt, pentru a putea rezolva partidele. Apoi am luat hotărârea să îl las în afara lotului. Faptul că Mihăilă a fost titular nu are nicio legătură cu asta, decizia în privința lui era deja luată. E un jucător care ne poate ajuta. Man a intrat bine și ne-a ajutat astăzi”, a mai spus antrenorul celor de la Parma. 

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Udinese, scor 2-2

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.