Liga 1

Ionel Gane a aruncat prosopul! Dinamo și-a luat gândul de la play-off: „Nu este un obiectiv pentru noi”

Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 februarie 2021

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a declarat înainte de meciul „câinilor roșii” cu Astra că accederea în play-off nu reprezintă un obiectiv al echipei sale.

„Trei puncte ne-ar ajuta enorm pe acest final de campionat, ne-ar aduce mai multă liniște. Play-off-ul nu este un obiectiv pentru noi, o să vedem pe final de campionat unde o să fim, dar trei puncte ar fi foarte bune în acest moment, ne-ar aduce mai multă liniște și am aborda altfel ultimele șase etape.

Eu cred că sună realist în acest moment. De la începutul anului până acum s-au schimbat foarte multe lucruri, în acest moment DDB face eforturi foarte mari de a strânge banii pentru licență. Eu zic că este mai important acest lucru pentru viitor, dar sigur, pe plan sportiv este important ca noi să arătăm cât mai bine”, a declarat Gane la flash-interviu.

Dinamo, ultima dată în play-off în 2017

Înaintea meciului cu Astra, Dinamo ocupa locul 11 în Liga 1, cu 26 de puncte, 9 sub locul 6, primul care asigură calificarea în play-off. Cu o victorie la Giurgiu, alb-roșii s-ar apropia la 6 puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, diferență pe care ar trebui să o recupereze în ultimele 6 etape ale sezonului regular.

Ultimul sezon în care Dinamo a participat în play-off a fost 2016/2017, stagiune încheiată de „câini” pe locul 3, după Viitorul și FCSB.

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.