Liga Campionilor

Atletico Madrid a ajuns la București » „Ce amintiri frumoase avem în acest oraș!”

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 22 februarie 2021

Atletico Madrid a ajuns azi-noapte la București, unde a câștigat Europa League în 2012. Joacă mâine cu Chelsea, în prima manșă a „optimilor” Champions League.

  • Atletico Madrid - Chelsea, turul din „optimile” Champions League se joacă marți, de la 22:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi 1, Telekom 1 și Look Plus

Atlético este la București. Gazda meciului cu Chelsea, din prima manșă a „optimilor” Champions, s-a întors după nouă ani în Capitală, unde a câștigat Europa League, 3-0 în finala cu Athletic Bilbao, pe 9 mai 2012. 

Nu a putut juca la Madrid, din cauza restricțiilor impuse de guvernul spaniol în pandemie, și a ales Arena Națională.

Atletico Madrid a ajuns la București

Echipa iberică a aterizat azi-noapte pe „Henri Coandă”. „Salutare, București! Am ajuns deja în capitala României. Ce amintiri frumoase avem în acest oraș!”, a fost mesajul postat pe pagina de Twitter a roș-albilor, alături de patru fotografii pe aeroport, cu Koke (singurul care era în lotul „colchoneros” în 2012), Oblak, João Félix și Renan Lodi.

+4 Foto
foto: twitter/Atletico Madrid

Diego Simeone nu îi are în grupul de 21 de jucători pe Giménez, Carrasco, Vrsaljko, accidentați, Héctor Herrera, nerefăcut după coronavirus, și Trippier, suspendat pentru pariuri. A adus în schimb doi juniori: Álvaro și Ricard.

„Rojiblancos” stau la hotelul Intercontinental și au astăzi conferință de presă online (ora 18:15) și antrenamentul oficial, de la 19:00.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.