Stranieri

Dan Petrescu, băgat în ședință de patroana lui Kayserispor! Fanii îi cer demisia!

Dan Petrescu foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 22 februarie 2021

Dan Petrescu e atacat de ofițerul de presă al lui Kayseri: „Suntem o echipă fricoasă. Nu am văzut nicio idee de joc pe teren”. Fanii îi cer demisia, se anunță măsuri radicale.

N-au trecut decât opt meciuri de când Dan Petrescu antrenează în Turcia și deja e pus sub mare presiune. 

Eșecul cu Sivas (0-2) i-a adus critici chiar din interiorul clubului. Ofițerul de presă al lui Kayseri a ieșit la atac, pe Twitter: „Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”.

 În ultimele 6 etape, „roș-galbenii” au 3 goluri marcate și în total 6 cu Petrescu pe bancă.

Crash-test cu Șumudică pentru Petrescu

Presa din Turcia scrie despre măsuri radicale care se anunță în cursul acestei săptămâni. Berna Gözbaşı, proprietara grupării, a convocat o ședință de analiză, în care stafful tehnic va trebui să dea explicații pentru rezultatele slabe. Kayseri a ajuns pe locul 16, la un singur punct peste zona retrogradării (campioana Bașakșehir e prima sub linie). Și nu a mai câștigat de pe 30 ianuarie, cu Kasimpașa. Weekendul viitor, are etapă liberă, urmând duelul cu Șumudică și Rize, pe 3 martie.

Fanii îi cer demisia: „Scăpați de Petrescu!”

Și fanii sunt nemulțumiți de prestațiile de la venirea românului. „Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, „Cu el, Kayserispor se prăbușește mai rapid decât în ultimele săptămâni” și „Du-te! Conducerea nu colaborează cu acest antrenor, nu înțelege nimeni ce jucăm. Scăpaţi de el!” sunt câteva dintre mesajele acide de pe rețelele sociale. Obiectivul fixat lui Petrescu este în pericol. 

Nu ne-am creat prea multe oportunități de gol și n-am reușit acțiuni periculoase în terenul advers în repriza a doua. Am primit gol repede și apoi gazdele au mizat pe contraatacuri.
- Dan Petrescu, antrenor Kayseri

17 goluria marcat Kayseri în 25 de meciuri, de departe cel mai slab atac din Super Lig în acest sezon. Pedro Henrique e golgeterul echipei, cu 4 reușite, Alibec având două

EXCLUSIV Claudiu Niculescu despre despărțirea lui Dan Petrescu de CFR Cluj: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.