Liga 1

VIDEO. Un fotbalist care a luat 3 titluri cu FCSB, aproape de un moment tragic: „N-am mai simțit mâinile și picioarele”

Andrei Prepeliță, 35 de ani, a avut serioase probleme medicale anul trecut, pe vremea când evolua pentru FC Argeș în Liga 2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 februarie 2021

Andrei Prepeliță, 35 de ani, a avut serioase probleme medicale anul trecut, pe vremea când evolua pentru FC Argeș în Liga 2.

Director sportiv în acte, antrenor de facto la piteșteni de la finalul lui 2020, Prepe a povestit în această dimineață riscul pe care și l-a asumat sezonul trecut, când, deși medicii i-au recomandat să pună capăt carierei de fotbalist, mijlocașul a continuat, riscându-și sănătatea pentru a promova cu FC Argeș în prima ligă. 

Prepeliță a agățat definitiv ghetele în cui la începutul anului curent.

Andrei Prepeliță, la GSP Live: „Am avut o accidentare gravă. Nu mai simțeam mâinile și picioarele”

„Eu am pus umărul la promovarea echipei într-o situație riscantă și, în general, mi-am făcut treaba ca jucător la FC Argeș. Anul trecut, pe vremea asta, am avut o accidentare care putea fi foarte gravă. Am jucat un amical cu echipa a doua a celor de la Craiova. 

La o fază fixă, un junior al lor a venit în viteză și mi-a sărit cu genunchiul în cervicală. Am avut probleme. N-am mai simțit mâinile, picioarele în acele momente. Câteva minute n-am mai putut să mă ridic. Am rămas cu dureri foarte mari ale mâinilor. 

Am făcut un RMN, iar doi din 3 doctori mi-au spus să renunț, pentru că vertebra intrase în nerv și presase foarte tare. Mi-au spus că la un eventual contact mai tare se poate întâmpla ceva grav. La momentul ăla am continuat așa. Gândindu-mă în urmă, am fost inconștient. Dar tot ce am făcut am făcut cu sufletul aici”, a declarat Prepeliță la GSP Live.

488 de meciuria adunat Andrei Prepeliță în carieră

6 cluburia bifat fostul mijlocaș: FC Argeș, Universitatea Craiova, FCSB, Ludogoreț, Rostov și Concordia Chiajna

14 meciuria strâns Prepeliță la echipa națională

Emisiunea integrală GSP Live cu Andrei Prepeliță

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.