Liga 1

FCSB se pregătește de sezonul viitor! Becali vrea să aducă gratis un internațional român

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 February 2021

FCSB, liderul din Liga 1, se gândește la sezonul viitor, când Gigi Becali speră ca echipa lui să joace în Champions League, și pregătește un transfer important.

Echipa roș-albastră ar vrea să se întărească în linia de mijloc, iar FCSB l-ar vrea pe Alexandru Crețu, internațional român, potrivit as.ro. Mijlocașul de 28 de ani este legitimat la Maribor, în Slovenia, iar la vară rămâne liber de contract și poate semna cu orice echipă.

400.000 de euroeste cota lui Crețu, potrivit transfermarkt

Mijlocașul defensiv a bifat 17 meciuri în acest sezon, reușind două goluri și o pasă de gol.

FCSB l-a vrut și în trecut pe Alexandru Crețu

Becali nu ar fi la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi în națională. Crețu a jucat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit de Becali, dar Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât ce pe care FCSB era dispusă să o achite.

Crețu a fost dorit și de CFR Cluj

În această iarnă, CFR Cluj s-a aflat în negocieri avansate pentru transferul lui Crețu. CFR Cluj urma să plătească în jur de 250.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Crețu, dar mutarea a căzut, iar clujenii s-au orientat spre împrumutul lui Mihai Bordeianu. În vară, când Crețu devine liber, ar putea intra din nou pe lista lui CFR Cluj.

Alexandru Crețu, important în sistemul lui Mirel Rădoi

Alexandru Crețu a fost om de bază pentru Mirel Rădoi în campania precedentă din Liga Națiunilor. Mijlocașul defensiv a fost titular în disputele cu Austria și Norvegia, dar și în meciul de tristă amintire cu Islanda, din barajul pentru Euro 2021. Crețu a intrat pe parcurs și în remiza cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională, scor 1-1, și în amicalul cu Belarus, câștigat 5-3.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.