Liga 1

EXCLUSIV Daniel Pancu știe prin ce trece Florinel Coman: „Și eu am condus fără permis, am băut la volan, dar acum nu se mai poate! Îi dau un sfat”

+16 Foto
Daniel Pancu

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 23 februarie 2021

Daniel Pancu știe prin ce trece în aceste momente Florinel Coman, extrema lui FCSB în vârstă de 22 de ani, și consideră că fotbalistul roș-albaștrilor se poate maturiza odată cu episodul care în ultimele 48 de ore a acaparat atenția publică.

Daniel Pancu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Nu el e vinovat”

„Și eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliștii de pe vremea aia. Însă la antrenamente și la meciuri dădeam totul, asta conta! Totuși, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani. 

Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care știau! Pentru că nu toți sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Își va rezolva problemele cu justiția. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulți ani în față. 

Dacă e băiat deștept și știe să ia lucrurile bune, își poate crește ambiția din acest moment și să joace mai bine. Acesta e sfatul meu. Pentru că în orice rău există și o parte pozitivă”, a declarat Pancone pentru GSP.ro.

VIDEO » Povești din cariera lui Daniel Pancu: „Mi-am meritat pedeapsa. Din 2008 nu am mai băut la volan”

În cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, Pancu a dezvăluit cum a rămas fără carnet după ce-a fost oprit de poliție la Iași și detaliază petrecerea nocturnă de la Londra, unde a petrecut cu Adrian Mutu până dimineață, după ce Beșiktaș câștigase cu 2-0 pe terenul lui Chelsea într-un meci din grupele Ligii Campionilor.

>

Mașina pe care o conducea Florinel Coman

+16 Foto
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc

Citește mai multe articole despre Florinel Coman:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.