Liga 1

Dănuț Lupu, mărturisire în direct: „La vârsta lui Coman conduceam cu 250 km/h!” » Răspuns enigmatic la întrebarea „Aveai permis?”

+16 Foto
Florinel Coman a fost prins de poliție cu 165 km/h la volanul bolidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 February 2021

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, i-a luat apărarea lui Florinel Coman (22), jucătorul lui FCSB căruia i s-a întocmit dosar penal după ce a fost prins conducând cu o viteză peste limita legală și fără a deține permis de conducere. 

Coman a prezentat un permis de conducere obținut în Ucraina, lucru care l-a amuzat pe Lupu: „Poate a învățat mai repede limba ucraineană decât româna”, a glumit fostul fotbalist. Pe un ton mai serios, Dănuț Lupu i-a sărit în apărare lui Coman și a dezvăluit că și el a încălcat legea și că obișnuia să conducă cu 250 km/h!

Dănuț Lupu

Dănuț Lupu: „S-a întâmplat, Coman e încă tânăr”

„A greșit, e tânăr și are tot timpul să învețe, nu cred că trebuie să îi dăm în cap. Și eu am făcut o grămadă de greșeli. Eu la vârsta lui conduceam cu 250 km/h. Ce înseamnă, că trebuia să îmi dea lumea în cap? Aveam pasiunea vitezei, era damblaua mea. Vreți să vă zic ceva? Aveam și n-aveam permis (râde). S-a întâmplat, e un copil, încă tânăr. 

Ar trebui să așteptăm să vedem ce se va întâmpla și după aia să începem să îl judecăm. Să sperăm că nu vor repeta alții greșeala pe care a făcut-o pe el, dar cunoscându-l pe Gigi, nu cred că i-ar fi permis să facă asta”, a declarat Lupu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

  • FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman

+16 Foto
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Citește mai multe știri despre acest subiect:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.