Liga Campionilor

Robert Lewandowski, gol uriaș în Lazio - Bayern! A devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria Ligii

Robert Lewandowski // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 februarie 2021

Prin golul marcat în meciul dintre Lazio și Bayern Munchen (scor 1-4) din optimile Ligii Campionilor, polonezul Robert Lewandowski (32 de ani) a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria competiției. 

În minutul 9 al meciului de pe „Olimpico” din Roma, Lewandowski a profitat de cadoul primit din partea fundașului Mateo Musacchio. Lewandowski a interceptat pasa ușoară trimisă în spate, l-a dribat pe Reina, portarul biancocelest, și a trimis mingea în poartă.

Robert Lewandowski, al treilea cel mai bun marcator din Liga Campionilor

A fost al 72-lea gol al lui Lewa în cea mai importantă competiție inter-cluburi, reușită ce l-a ajutat pe atacantul polonez să îl depășească pe Raul Gonzalez în ierarhia celor mai buni marcatori din Ligă. Spaniolul care a scris istorie pentru Real Madrid are 71 de goluri.

Pe prima poziție se află Cristiano Ronaldo, cu 134 de goluri, iar pe locul doi este Lionel Messi, cu 119 reușite. TOP 5 este încheiat de un alt fotbalist în activitate, Karim Benzema, care a punctat de 69 de ori. 

54 de goluria înscris Robert Lewandowski în Liga Campionilor pentru Bayern Munchen. Restul reușitelor le are în tricoul Borussiei Dortmund

1 triumfare Robert Lewandowski în Liga Campionilor, în sezonul 2019/2020

VIDEO. Robert Lewandowski, goluri spectaculoase în 2021

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.