Liga Campionilor

ATLETICO MADRID - CHELSEA. Supergol pe Arena Națională! Olivier Giroud, „foarfecă” de senzație, după o fază controversată

+28 Foto
Reușita de excepție a lui Giroud / Sursă foto: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 februarie 2021

Chelsea a deschis scorul în partida cu Atletico Madrid de pe Arena Națională printr-un gol de excepție reușit de francezul Olivier Giroud (34 de ani). Londonezii s-au impus cu 1-0 și sunt favoriți la calificarea în sferturi. 

Jocul temător al echipei lui Diego Simeone a fost până la urmă taxat de gruparea londoneză.În minutul 71, atacantul francez a deschis scorul printr-o „foarfecă” superbă reușită din interiorul careului. Faza a fost una controversată, iar golul a fost validat abia după intervenția sistemului VAR.

Cum s-a derulat faza? Alonso a centrat la marginea careului, Mount și Hermoso s-au duelat pentru balon care a sărit la Giroud, rămas singur în mijlocul careului advers. Francezul a ales o finalizare acrobatică. A trimis mingea în poarta lui Oblak din „foarfecă”, dar golul a fost inițial anulat pe motiv de ofsaid. Tușierul a crezut că mingea a venit de la Mount. Decizia a fost întoarsă de VAR, care a observat că pasa venise de fapt de la Hermoso, care a degajat greșit balonul.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Atletico Madrid - Chelsea

+28 Foto
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
  • Sursă foto: Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.