Altele

Marius Florea, reales ca președinte al Federației Române de Scrimă! Primul obiectiv trasat: „Medalie la Jocurile Olimpice”

Marius Florea, președintele FRS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 February 2021

Preşedintele în exerciţiu Marius Florea (55 de ani) a câştigat, marți, un nou mandat la conducerea Federaţiei Române de Scrimă.

La alegerile din cadrul Adunării Generale desfăşurate la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, arbitrul internațional la sabie s-a impus, fiind votat de 54 dintre membrii afiliaţi. 

Contracandidatul său, Constantin Sandu, a strâns 4 sufragii, alte trei voturi fiind anulate. Marius Florea a fost ales prima oară preşedinte al federaţiei pe 27 aprilie 2018, după ce Laura Badea se retrăsese în luna ianuarie a aceluiaşi an din motive de sănătate.

Marius Florea: „Primul obiectiv, medalie la Jocurile Olimpice”

„Eu nu promit, eu fac. E o diferenţă. Dacă promit şi nu fac, este egal cu zero. Voi continua proiectele începute cu echipa pe care o am, cu Roxana Bârlădeanu secretar general am lucrat foarte bine. Iar eu consider că echipa este cea mai importantă de fapt. 

Noi mergem pe toate armele, ideea este să avem posibilitatea financiar să le ducem pe toate în continuare. În funcţie de rezultatele fiecărei arme, fiecărei probe în parte, vom încerca să scoatem tot ce e mai bun din fiecare. Primul obiectiv al nostru este o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a declarat Florea pentru Agerpres

Citește mai multe știri din sporturi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.