Diverse

„Microbist de România”, show-ul în care vor concura suporterii celor mai iubite echipe din țară » Când și unde va fi difuzat

„Microbist de România” // foto: Facebook @ FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 February 2021

TVR și Yzermann Entertainment vor lansa în această primăvară un reality show intitulat „Microbist de România”, program care îi va pune față în față pe supoterii celor mai iubite echipe ale țării.

„Emisiunea va urmări aventurile a 10 suporteri români care susțin primele 10 cluburi din țară, în materie de urmăritori pe canalele sociale”, se arată pe site-ul Politehnicii Timișoara, una dintre echipele care va fi reprezentată de un norocos suporter în Insulele Maldive, locul unde competiția va fi filmată.

„Microbist de România”, pe TVR 1 

În vederea cuceririi titlului de „Supoterul nr. 1 al României”, cei 10 participanți se vor întrece în probe individuale și de echipă. „Competiția va stimula orgoliul fiecărui participant, acela de a demonstra că echipa pe care o iubește este cea pentru care merită să faci orice. Chiar și să joci table sub apă sau să faci subwings”, adaugă bănățenii pe site.

Show-ul urmează a fi filmat între 28 martie și 15 aprilie, iar episoadele vor fi difuzate de TVR 1 în fiecare săptămână, joi seara, timp de trei luni.

Cine participă la „Microbist de România”

Patru cluburi importante ale României și-au anunțat deja suporterii cu privire la această oportunitate: FCSB,  Petrolul Ploiești, FC Botoșani și ASU Politehnica Timișoara. Celelalte echipe care ar trebui să fie reprezentate, conform numărului de aprecieri pe rețelele de socializare, sunt Dinamo, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Viitorul, U Cluj și Rapid.

Dacă știi, cu adevărat, ce înseamnă spiritul de petrolist, dacă nu ai rău de mare, nu îți este frică de apă și crezi că ești suficient de bine pregătit fizic încât să faci față cu brio celor 20 de probe alese de către organizator, atunci poți chiar tu să reprezinți Petrolul Ploiești la „Microbist de România” - fcpetrolul.ro

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.